sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Bolognesekastike

 Bolognesekastike

1 rkl öljyä
1 sipuli silputtuna
400 g jauhelihaa
 ½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl vehnäjauhoja
500 g tomaattimurskaa
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl oreganoa tai basilikaa
n 2dl vettä
1 porkkana suikaleina
(suolaa)

Kuulota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja valkosipulinkynnet sipulin joukkoon ja ruskista jauheliha sopivan kypsäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Itse laitoin vielä hieman grillimaustetta. Lisää vehnäjauhot, porkkana, tomattimurska ja vesi. Kiehauta seosta noin 10 minuuttia. Mausta vielä oreganolla tai basiligalla. MAISTA! Ja lisää tarvittaessa mausteita.

Tarjoile pastan kera. Itse lisäsin vielä annoksen päälle parmesan juustoa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti