keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Pasta Carbonara

Kaikki on aina kehunnu mulle tätä ruokaa mutta itse en oikein osannut tälle lämmetä ja jotenkin ei ollut mun juttu. En vaan todellakaan tiennyt mikä siinä vikana on. Koska mä rakastan ruokia missä on juustoja.

2-3 annosta
170g pekonia (amerikan)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1l vettä
Fettuccine munapastaa 6 kerää
suolaa
2 munaa
2 dl ruokakermaa
1,5 dl juustoraastetta
mustapippuria
annosten pälle parmesanjuustoa raasteena

Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Kiehauta vesi ja lisää pasta kiehuvaan veteen suolan kera. Pakkauksessa on yleensä hyvät ohjeet keittämiselle. Kaada kypsä pasta siivilään ja valuta siintä neste pois. Laita pekonin palaset pannulle ja paista hyvin. Lisää sipuli ja valkosipulinkynnet paistumaan pekonien kanssa pannulle. Sekoita munat, kerma ja juustoraaste keskenään.  Kaada pasta ja pekoni seos samaan astiaan ja sekoita joukkoon kerma seos. Anna jälleen kiehua. Älä keitä!
Rouhi joukkoon mustapippuria.
Valmiiden annosten päälle raasta hieman parmesan juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti