lauantai 23. tammikuuta 2016

Liha-Makaroonilaatikko



Alkuperäisen voi jokainen tihrustaa siintä jos vaan näkee, kirjahan oli se tuttu


Sitten siihen reseptiin
Liha-makaroonilaatikko
Vettä
suolaa
150g makaroonia
1/2 rkl öljyä
400g jauhelihaa
1 sipuli (mielellään iso)
1/4 suolaa
pippurisekoitusta oman maun mukaan (mulla meni vähä liikaa)
1/2 tl paprikajauhetta
grillimaustetta
Tomattimurskaa (itse laitoin 2 pientä purkkia, mutta tätäkin voi laittaa ihan oman maun mukaan)
150g sinihomejuustoa (ei ehkä kuitenkaan välttämättä näin paljoa, mutta itse olen hulluna sinihimejuustoon niin laitoin sitä myös paljon)

Munamaito:
2dl kermaa
3dl maitoa
2 pientä munaa
suolaa
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Keitä makaroonit suola vedessä. Älä kuitenkaan ihan kypsiksi asti vaan anna niiden olla hieman kovia. Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssälisää mausteet ja tomattimurska. Sekoita makarooni ja jauheliha-sipuli seos keskenään ja lisää aurajuusto. Laita seos voideltuun uunivuokaan. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja lisää se uunivuokaan, makarooni- ja jauheliha seosten päälle. Paista uunissa 200 asteessa noin tunnin.


siinä mun hieman palannut laatikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti